Thursday, December 16, 2021

Veteranuppsatser

Veteranuppsatser



Melroe, N. Har du till exempel någonsin haft […]. De besvär som är av allvarligare karaktär inkluderar de veteranuppsatser posttraumatisk stressyndrom PTSD Suicidala böjelser, tvångssyndrom OCDschizofreni, veteranuppsatser, bland andra psykosociala beteendeinkonsekvenser. The Professional Counselor, 4 5 : Denna händelse visar att PTSD bland veteraner är ett allvarligt problem och börjar bli ganska vanligt. International Journal of Nursing Practice 16 6 :





Liknande ämnen



Dessutom tar kontrakt för leveranser eller andra tjänster 6 till 9 månader att upprätta. Han säger att många företag inte ens kommer att bjuda på VA-kontrakt på grund av detta. Detta resulterar i högre kostnader, med undantag för läkemedel, eftersom VA har "utövat sin marknadsföringskraft" i detta veteranuppsatser. Demokrater verkar vara motståndare till större explicita begränsningar av tillgången, men det är viktigt att inse att reformprocessen, genom att kanske överbetona primärvården och underbetona sjukhussektorn, förmodligen har lett till större implicita begränsningar av tillgången till specialistvård i VHA.


SWOTANALYS Styrkan,... Bibliografi Institutionen för veteranfrågor Organisatorisk informationsbok. Kontoret för personal och administration. Washington, D. Historia VA Historia. Department of Veterans Affairs Online tillgängligt på. Den specifika behandlingen består av konflikthanteringsstrategier för att öka säkerheten, beteendeinsatser för att minska undvikande och förbättra dyadisk kommunikation och veteranuppsatser kognitiva interventioner för att ta itu med missanpassat tänkande veteranuppsatser som upprätthåller både PTSC-symtom och relationsbesvär.


Bibliografi och kritik. Hämtas från:. Det finns en kultur inom militären som fortsätter att trakassera dem som försöker dra fördel av mentalvårdstjänster. Hall, På grund av dess fortsatta och övergående karaktär är kroniska självmordstankar CSI jämfört med aktivt självmordstänkande ofta inte en indikation för sjukhusvistelse. Detta kan vara en svår faktor vid behandling av veteraner med PTSD, veteranuppsatser. För många som upplevt betydande trauman veteranuppsatser deras förflutna och fortsätta att kognitivt och känslomässigt återuppleva traumat i. kronisk PTSDCSI är ett ihållande problem.


CSI särskiljs från akuta och aktiva självmordstankar som konstanta, övergående, intermittenta tankar på att avsluta sitt liv, veteranuppsatser. Akuta självmordstankar förklarar en patient som är i överhängande fara att ta sitt liv, och är en indikation för akut sjukhusvistelse. Å andra sidan är passiv självmordstankar önskan om att man ska dö, utan aktiva planer på att underlätta processen. Eftersom fara inte är... Referenser Hall, Thomas C, veteranuppsatser. html Sivak, Joseph. PTSD och kroniska självmordstankar: Rollen av motsjälvmordskvinnande. De tillfrågade var också veteranuppsatser att föreslå om det finns ett behov av förbättringar och vad ska VA göra för att ge förmåner och faciliteter till veteranerna på ett bättre sätt.


För detta ändamål genomförde forskaren en onlineundersökning riktad mot veteraner från Mississippi och en annan från Louisiana. Forskaren genomförde också en omfattande genomgång av litteraturen med fokus på problemen med veteraner samt regeringspolitik och VA-struktur och sjukvårdsinrättningar. Även om majoriteten av veteranerna inte gav negativa svar, men ett stort antal svar visar att det finns problem att få tillgång till förmåner och organisation... Referenser Veteranuppsatser Psykiatrisk Veteranuppsatser. Diagnostisk och statistisk manual för psykiska störningar, textrevision 4:e uppl. Washington, DC: Författare. Årsrapport från Administrator of Veteran's Affairs Government Printing Office, Asch, S. R Jämförelse av vårdkvalitet för patienter i veteranhälsomyndigheten och patienter i ett nationellt urval.


Annals of Internal Medicine, veteranuppsatser, 12 Backus, L, veteranuppsatser. AIDS, 19 suppl. I synnerhet hävdar de advokater som arbetar med denna fråga att VA är "strukturellt olämpligt" för att hantera posttraumatisk stressyndrom PTSD som är "ett signaturproblem" veteraner från Irak- och Afghanistankrigen lider av Einstein. Symtom på PTSD inkluderar: "...intensiv ångest, ihållande mardrömmar, depression, okontrollerbar ilska och svårigheter att klara av arbete, familj och sociala relationer" einstein. Det uppskattas till 1.


Dessa siffror, tillsammans med påståendet att endast 27 av VA:s 1, medicinska anläggningar har slutenvårdsprogram för posttraumatiskt stressyndrom, veteranuppsatser, skapa en enorm klyfta i behov vs. tjänster, pekar advokaterna för målsäganden... Works Citerad Canadian Broadcast Company. Veteraner möter Gap i psykisk vård. Veteraner efter stat, åldersgrupp, period, kön, hämtad 8 april. Veteraner Behovet av mer robust mentalvård är akut över hela världen. En specifik kundpopulation som för närvarande är underbetjänad är amerikanska veteraner från utländska krig. Bara i delstaten Hawaii finns det sju aktiva militära anläggningar och lika många asveteraner som för närvarande bor på Hawaii," VA, men det finns bara en Veteran's Affairs hälsovårdsinrättning tillgänglig för alla, plus individer som är kvalificerade för vård i delstaten Hawaii.


Denna brist är beklaglig i ett land som utger sig för att värdesätta sina veteraner och de tjänster de tillhandahåller för att främja friheten, rättvisan och värderingarna i USA. Hawaii är ett mikrokosmos av resten av landet: som gör för lite för att hjälpa sina mest värdefulla medborgare. Detta gruppprojekt veteranuppsatser av en mångfacetterad plan för att förebygga och veteranuppsatser psykiska störningar bland det amerikanska veteransamhället. Problemen…, veteranuppsatser. Referenser Cooter, R. Krig, medicin och modernitet.


html "Posttraumatiskt stressyndrom. Påverkar kön användningen av mentalvårdstjänster bland veteraner? Beslutet man fattar när man väljer karriär har en livslång effekt veteranuppsatser hans eget liv såväl som hans familjemedlemmar. Till exempel, om personen tillhör armén, kan han vara utplacerad i en krigszon, vilket senare skulle få katastrofala effekter på hans mentala hälsa i form av stress, depression och överdrivet alkoholbruk, veteranuppsatser. Intensiteten av trauman kan öka om diagnosen inte ställs i tid och kan leda till familjeproblem som skilsmässa, social dysfunktion, missbruk, svårigheter i framtida anställning, veteranuppsatser komplikationer och framför allt fysiska hälsoproblem. Nyligen har kvinnors inkludering i nästan alla livets områden ökat till stor del,.., veteranuppsatser.


Referenser Adams, veteranuppsatser, R. Sociala och psykologiska risker och skyddande faktorer för veteraners välbefinnande: Veteranidentitetens roll och dess konsekvenser för intervention. Militär Behavioral Health, 7 3 Redovisning veteranuppsatser den hierarkiska strukturen i veteranernas hälsoförvaltningsdata: Skillnader i sjukvårdsanvändning mellan män och kvinnliga veteraner. International Journal of Statistics in Medical Research, 2 2 DOI: Forskningsfynd veteranuppsatser påverkar veteraners mentala hälsa på olika sätt. Michigan State University. Bedömning av patientens tillfredsställelse och associerade faktorer bland öppenvårdspatienter fick mentalvårdstjänster på offentliga sjukhus i Mekelle stad, norra Etiopien.


Springer Link, 12 Jämförelse av användningen av öppenvård bland återvändande kvinnor och män från Afghanistan och Irak. BMS Health Services Research, 10 Könsskillnader i användningen av psykiatriska öppenvårdsspecialisttjänster i Tromsö, veteranuppsatser, Norge, är beroende av ålder: En befolkningsbaserad tvärsnittsundersökning. BMC Health Services Research, 15 Betjänar de som tjänstgjorde: Bevarande av nyligen återvändande veteraner från Irak och Afghanistan i behandling för mental hälsa. Psykiatriavdelningen, 62 1veteranuppsatser Haskel, S.


Smärta bland veteraner från operationer bestående av frihet och irakisk frihet: Skiljer sig kvinnor och män åt? Smärtmedicin, 10 7veteranuppsatser, Veteranhälsobehov Återvändande veteraner och deras familjer behöver tidig identifiering och behandling, såväl som kontinuitet i vården. Både veteraner och deras familjer behöver tidigt ingripa. Återförening med familjer är en kritisk period och måste hanteras som en situation som kan utgöra specifika risker för att förvärra underliggande psykiska problem. Beroende på längden på separationen kan återföreningen av familjen bli ansträngd, och... Referenser Begley, A. Om att vara en bra sjuksköterska.


International Journal of Nursing Practice 16 6 : Jackonis, M. Krig, veteranuppsatser, dess efterdyningar och USA:s hälsopolitik. Journal of Law and Medical Ethics 36 4 : Melroe, N. Varningsplikt vs, veteranuppsatser. patientens sekretess. Nurse Practitioner 15 2 : Slate, M. Sjuksköterskors etiska kod.





revidera min uppsats



Hemsjukvårdssköterska, 18 6 : Cater, J. Veteraner, militära sexuella trauman och PTSD: Rehabiliteringsplaneringsimplikationer. Journal of Applied Rehabilitation Counseling, 42 2 : Cole, R. Att förstå militär kultur: En guide för professionella skolkuratorer. The Professional Counselor, 4 5 : Connor, S. Hospice och palliativ vård. CRC Tryck. Boca Raton, FL: CRC. Veteran Benefits Administration VBA ägnar sig i stor utsträckning åt administrationen av U. Detta är mer så fallet när det gäller tillhandahållande eller främjande av olika former av stöd till inte bara veteraner och överlevande, utan även deras anhöriga. Mot detta syfte inkluderar några av de huvudsakliga programmen som VBA administrerar, men de är inte begränsade till; pension och ersättning, rehabilitering och anställning, lånegaranti och försäkring.


Department of Veterans Affairs är en statlig organisation. Det har sina rötter i, när veteranförmåner organiserades på federal nivå, efter första världskriget. De brutala förhållandena under det kriget, där soldater utsattes för mekaniska vapen, kemiska vapen som senapsgas, såväl som sjukdomsfyllda skyttegravskrigföring, skapade ett stort behov av veteransjukhus och skapandet av en federal byrå för att tillgodose detta behov bildade början på det moderna Department of Veterans Affairs VA. gov, Veteransadministrationen skapades i , och GI Bill utökade förmåner för veteraner. Idag är Department of Veterans Affairs en gren av den federala regeringen.


Det finns tre separata förvaltningar inom VA - för förmåner, hälsa och kyrkogårdar. Hälsoavdelningen verkar över... Referenser VA Agency Financial Report. Hämtad 21 mars från. Många människor kan nämna någon som lider av PTSD till följd av att ha upplevt en traumatisk händelse. Diagnosen av PTSD förbättras, och tillsammans med detta har det kommit ett erkännande av att den mentala hälsofrågan kan vara en ihållande och försvagande störning "Office of Public Affairs", veteraner som behandlas för PTSD kan befinna sig på långtidsvård i samhällets miljöer. Offentliga kontoret...


Referenser 10 Dye, J. Utöva kvalitativ forskning konstant jämförelsemetod: Ett kalejdoskop av data. pdf Goetz, J. Etnografisk forskning och problemet med datareduktion. Anthropology and Education Quarterly, 12, Gradus, J. Epidemiologi av PTSD. PTSD: Nationellt centrum för PTSD. Hämta från. Genom att implementera något så enkelt som telefonbaserad KBT med veteranerna i det aktuella forskningsprojektet, skulle en övergripande förbättring av mental hälsa och välbefinnande kunna uppnås genom relativt få behandlingar som forskning har visat, och genom att se deltagarnas vilja. detta forskningsprojekt för att ge information om sina känslor och allmänna mentala hälsa, kan det antas att samma individer skulle vara villiga att ge samma, om inte djupare, information om sin mentala hälsa till kuratorer eller terapeuter i denna avlägsna miljö med specifika mål och beteendemässiga tillvägagångssätt är huvudfokus för behandlingen.


Vidare, lösningsfokuserad terapi SFT som också varit framgångsrik vid behandling av veteraner med PTSD och förekomst av missbruk. Resultat från flera studier tyder på att trauman ofta inte är så försvagande att individer inte kan komma tillbaka från dem helt över tid. Den här typen av…. Verk som citeras Bannink, F. Hämtad från: LexisNexis Database. Kort, D. Uppsökande program kommer att utvecklas för att förbättra tillgången till blodtrycksscreening och behandling, i samarbete med MEDVAMC, Texas Department of Health and Services Commission TDHSC, och faciliteter som tillhandahåller tjänster till den hemlösa befolkningen. Planering De åtgärder som krävs är samarbete, uppsökande, screening och remiss och uppföljning MDH, A priori, koalitionsbygge skulle inte vara nödvändigt eftersom de flesta veteraner skulle kvalificera sig för täckning av VHA eller en offentlig försäkringsplan.


Därför skulle målet med denna intervention vara att informera kvinnliga veteraner i Houston-området om hälsoriskerna förknippade med högt blodtryck, var man ska undersökas och hur ofta, och hur man får tillgång till behandling vid behov. Referenser CDC U. Centers for Disease Control and Prevention. Fakta om högt blodtryck. Centers for Disease Control and Prevention, U. Department of Health and Human Services. Hämtad 8 mar. Everson-Rose, Susan a. Och Lewis, Tene T. Psykosociala faktorer och hjärt-kärlsjukdomar. Annual Review of Public Health, 26, Institutet för hälsopolitik. Health of Houston Survey En första titt. Institutet för hälsopolitik, University of Texas School of Public Health. Hämtad 9 mar. MDH Minnesota Department of Health. Folkhälsointerventioner: Ansökningar om folkhälsovård.


Minnesota Department of Health. Hämtad 10 mar. Självmordsriskhantering vid Veterans Affairs Suicidriskhantering Issue U. Department Veterans Affairs Hospital Prevention av självmord är en viktig nationell ledningsfråga i Veterans Affairs centers med ett systemomfattande självmordsförebyggande program på plats. Självmordsriskhantering är en viktig hanteringsfråga i VA Northern California Health Care System, särskilt bland äldre vuxna. Detta beror på att statistik indikerar att äldre vuxna över 65 år är sårbara för självmord och är mer benägna att slutföra självmord än yngre vuxna på VA-centra Joung et al.


De nationella självmordsövervakningsaktiviteterna indikerar att mellan och , självmordsfrekvensen bland VA-patienter var hög i jämförelse med självmordsfrekvensen bland den allmänna befolkningen vid 1. Referenser Amos, J. Psykosomatisk medicin: en introduktion till konsultations-kontaktpsykiatri. Cambridge, NY: Cambridge University Press. Desai, M. Kort rapport: Bland polikliniska patienter för mental hälsa vid avdelningen för veteranärenden. Eden, J. Arbetsstyrkan för psykisk hälsa och missbruk av äldre vuxna: i vems händer? Washington, DC: National Academic Press. Joung, T. Effekter av en utbildning i riskbedömning av självmord i sena livet på multidisciplinära vårdgivare.


Journal of American Geriatrics Society, 60, befolkning av samma ålder och kön. Faktorer som identifierades med det gynnsamma hälsotillståndet var manligt kön, gift stat, högre utbildning, högre militär rang och inkludering i flygvapnets tjänst. Lägre kvalitet på hälsan associerades med ökad användning av hälsovård, PTSD, funktionshinder, beteendemässiga riskfaktorer och dödsfall. Studien fann också att utplaceringserfarenheter från inte minskade gynnsamt hälsotillstånd Smith et al. Fynden går emot den rapporterade dåliga hälsostatusen för återvändande veteraner, särskilt i Irak och Afghanistan Smith et al.


De föreslår en mentalt och fysiskt friskare militärbefolkning än den allmänna befolkningen. Resultaten av studien kommer att vara användbara för att utvärdera hälsa efter utplacering i en stor, befolkningsbaserad militär kohort Smith et al. Milt huvudtrauma och kroniska... Woods, S. Fysisk hälsa och posttraumatiskt stressyndrom hos kvinnor som upplever våld i nära relationer. Intimt partnervåld av IPV skapar allvarliga fysiska och psykiska hälsoproblem, inklusive PTSD-symtom, hos kvinnor. Dessa är mer benägna att uppstå i familjen eller intima relationer mellan krigsveteraner. Begreppen allostas och allostatisk belastning används för att utforska de detaljerade fysiska hälsosymtomen hos dessa kvinnor och den behandling de söker, symtomens inbördes samband och deras prediktorer.


Allostatisk belastning mäter överexponering för stress och resulterande förändringar i kroppens kemi, struktur och funktion. Högre nivåer av fysiska och psykiska symtom indikerar allvarligare IPV. Kvinnorna är för bedrövade för att söka hjälp. Den apt-interventionen består av en holistisk utvärdering, screening för PTSD och en miljö där de kan känna sig trygga och en förtroendefull relation kan upprätthållas. Funktionshindrade veteaner i U. historiskt sett är den tillfälliga affimativa handlingen av elativt ecent ursprung, och näven kom till användning under Kennedy-administrationen i , när den gav federala kontakter att påskynda anställningen av minoiteter och förbjuden diskriminering på grund av colo, nationellt ursprung.


Lyndon Johnson utökade användningen av affimativ särbehandling i federala flyktingar och kontakter i , även om Civil Rights Act helt enkelt förbjuder anställningsdiskriminering baserat på kön, ess, religion eller etnicitet. Till och med Richad Nixon förutsatte positiv handling trots sin egen acism, som avslöjats på Vita husets band Cahn. För att bli stämd, var hans motiv mycket smutsiga eftersom han hoppades kunna använda det som en kilfråga för att spela ut vakande klass vita och minoiteter mot varandra som klapp på hans Southen Stategy. Republikanska politiker har använt det på exakt samma sätt ända sedan dess, och med... referens: Målet mot positiv särbehandling. Boston: Madison Books. AAD-projekt. html Funktionshindrade Veterans Affirmative Action Program DVAAP.


Kontoret för personalförvaltning. aspx guld, S. Slutsats Den etiska huvudprincipen här bör inte vara ett deontologiskt argument, utan snarare vara utilitarism. Det största antalet människor kommer faktiskt att få hjälp genom att se till att diskriminering av alla slag, inklusive frågan om omvänd diskriminering, inte fortsätter i USA. Det är därför mycket viktigt att använda de argument man kan framföra för att visa varför omvänd diskriminering kommer att skada ett stort antal människor, inklusive de som den är utformad för att skydda och ta hand om. Denna skada kan komma från förvärring som andra känner när de märker den omvända diskrimineringen, men den kan också komma från arbetsgivare och institutioner som tvingas anställa eller ta in personer som uppenbart inte är kvalificerade på grund av deras ras eller kön eller handikapp, eller vad de har gjort för landet tidigare.


Först när dessa egenskaper är helt irrelevanta kommer alla... Bibliografi Civil Rights Act Titel VII. Code of Federal Regulations, titel 29, volym 4. Avsnitt Diskriminering på arbetsmarknaden: en översikt. Cornell University. html Tompkins, J. Positiv särbehandling av EEO. Human Resource Management i regeringen. De inbäddade traumatiska upplevelserna är vanligtvis djupt störande för individen och kan leda till typiska symtom på PTSD, såsom depression, suicidbenägenhet och förlust av personlig motivation. I termer av existentiell analys kan dessa traumatiska upplevelser förstås och analyseras utifrån individens subjektiva och erfarenhetsmässiga synvinkel.


Fördelen med denna form av analys och behandling är att den bygger på uppfattningen att individens psykologiska världsbild avregleras och till och med förstörs av de traumatiska händelser som han eller han har upplevt. Från denna utgångspunkt kan behandlingen mer effektivt hantera de bakomliggande faktorerna och de bredare frågorna som påverkar patientens existentiella värld. Sammanfattningsvis är användningen av existentiell psykologi för att behandla detta tillstånd extremt värdefull och lämplig eftersom detta tillvägagångssätt inte bara behandlar symptomen utan försöker reparera och åtgärda...


Referenser Allers, R. Existentialism och psykiatri: Fyra föreläsningar. Springfield, IL: Charles C. Psykoterapi och existentiell terapi. Foa, E. Psykosociala behandlingar för posttraumatiskt stressyndrom: en kritisk granskning. Fuchsman, K. Traumatiserade soldater. Förbättring av Veterans Health Administration VHA Väntetid för Veterans Care Veteraner är pensionärer som har tjänat nationen på ett hängivet sätt och som på sina äldre dagar behöver känna nationens motprestation för den uppoffring de gjorde. Befolkningsdemografin i USA. är sådan att fler äldre kan förväntas, därför kommer påfrestningarna på ekonomin och hälso- och sjukvården i allmänhet definitivt att behöva införa effektiva system som möjliggör bättre behandling och hantering av den åldrande befolkningen med de komplikationer som följer med gamla ålder.


Department of Veterans Affairs VA mål är att tillhandahålla snabb, högkvalitativ hälsovård för veteraner Department of Veteran Affairs, Pp7. För att uppnå detta finns det olika lagstiftning och steg som följer med dessa lagstiftningar som VA har tagit. En av åtgärderna som VA arbetar med är att... Referenser Bussewitz C. Hawaii har den längsta väntan på nya veteranpatienter. AP Regional State Report-Hawaii. Bussewitz C. Veteraner talar om doktorsbrist i panel. AP Regional State rapport-Hawaii North Virginia Technology Council, möjligheter att förbättra schemaläggningen av medicinska undersökningar för Amerikas veteraner. Pizer S. Vilka är konsekvenserna av att vänta på sjukvård i veteranbefolkningen? Hantera mångfald: U. Militära veteraner Introduktion Som Hazle, Wilcox och Hassan påpekar, U.


militärveteraner som återvänder till det civila livet möter ofta många utmaningar som kan vara svåra att övervinna. I många fall krävs en total mental och social anpassning, ett stödsystem behövs och vägledning eller vägledning måste tillhandahållas för att hjälpa till att förbereda veteraner för livet utanför militären. Ordningen och det fungerande systemet som de är vana vid i militären finns inte i det civila livet, och den hierarkiska befälskedjan som de har arbetat i är vanligtvis inte upprätthålls med sådan rigoritet på vilken arbetsplats de än slutar med i det civila livet.


företag står också inför utmaningen att tillgodose behoven hos denna befolkning: det är en avsevärt stor talangpool, med färdigheter och kunskaper – men att utnyttja poolen kan också vara svårt för företag på grund av omställningen... Referenser Bohnsack, R. Affärsmodeller för hållbar teknik: Utforska affärsmodellernas utveckling när det gäller elfordon. Research Policy, 43 2 , Daspit, J. Ett strategiskt ledningsperspektiv för familjeföretaget: Tidigare trender, nya insikter och framtida riktningar. Journal of Managerial Issues, 29 1 , 6. Faurer, J. Hantera återanställningen av militärveteraner genom Transition Assistance Program TAP.


Gerhart, B. Lön, inneboende motivation, yttre motivation, prestation och kreativitet på arbetsplatsen: Återgå till långvariga övertygelser. Annual Review of Organizational Psychology and Organizational Behavior, 2, Hamburg, J. Gå ombord med prestandalösningar som presterar. Träning, 4 , Hazle, M. Hjälper veteraner och deras familjer att kämpa vidare!. Advances in Social Work, 13 1 , Wenger, E. Praxisgemenskaper: Den organisatoriska gränsen. Harvard business review, 78 1 , Psychology Veterans Militära medlemmar skickas till krig och lämnar efter sig familj, samhällen och sin livsstil för att utkämpa ett krig.


När de kommer tillbaka kastas de tillbaka in i sina "gamla liv" och förväntas anpassa sig snabbt och vara oförändrade. av deras exponering för svårigheterna att lämna en familj, vänner och sitt liv bakom sig, och de traumatiska händelser som de upplever under krig. I , fanns det över tjugo miljoner militärveteraner i USA. Lewis, många av dessa veteraner lider av vad som är känt som posttraumatiskt stressyndrom PTSD Posttraumatiskt stressyndrom, detta är en mental hälsa... Eaton, E. PTSD plågar livet hemma. Intressant veterandag-fakta. htm Många veteraner får inte tillräckligt med behandling för PTSD.


Personal: Rekrytering av kvinnor och veteraner från USA. Militära företag som vill arbeta med den federala regeringen måste fokusera på att anställa kvinnor och veteraner, bland andra grupper. Kvinnor är bland de klasser som skyddas av den federala regeringens antidiskrimineringslagar. Dessutom kräver den federala regeringen rekrytering och anställning av veteraner. Följaktligen måste åtminstone en del av personalavdelningens strategiska plan inkludera insatser som är skräddarsydda för att rekrytera och behålla kvinnor och veteraner. För att kunna arbeta med den federala regeringen måste företag visa att de följer federala antidiskrimineringslagar som skyddar vissa klasser av individer, inklusive men inte begränsat till kvinnor U.


Equal Employment Opportunity Commission och veteranerna U. Department of Labor, n. Som ett resultat bör en strategisk personalplan innefatta välutvecklade ansträngningar för att rekrytera och behålla kvinnor och veteraner. trots att det finns en mängd olika rekryteringstaktiker till en personalavdelnings förfogande,... Verk Citerad Caterpillar. Caterpillar-rekryterare samarbetar med veteraner på en anställningsmässa för våra hjältar. Hämtad 19 juni från www. html Caterpillar. Militär erfarenhet och en Caterpillar-karriär. html U. Department of Labor. Vietnam Era Veterans 'Readjustment Assistance Act. htm U. Kommission för lika möjligheter till anställning. För detta ändamål är syftet med detta dokument att ge en kort översikt av VA och det breda utbudet av utmaningar som det står inför när det gäller att leverera högkvalitativa patienter...


Referenser Om VHA. Institutionen för veteranärenden. DeBeer, B. Kvalitetsförbättringsutvärdering av genomförbarheten och acceptansen av att lägga till en bekymrad signifikant annan till säkerhetsplanering för suicidprevention med veteraner. Journal of Mental Health Counseling, 41 1 , Joint Commission standards. Gemensamma kommissionen. Hantera risker och förbättra VA-sjukvården. Regeringens ansvarsbyrå. Fallstudie 3 En veteran i åttioårsåldern, som bor ensam, diagnostiserad med diabetes mellitus typ 2 T2D för tolv år sedan, uppvisade normal njurfunktion och ordinerade insulininjektioner förutom andra orala antihyperglykemiska läkemedel OAD, rapporterade hypoglykemiattacker.


Deras potentiella konsekvenser medvetslöshet eller till och med, i extrema fall, döden skrämde honom. Hans skötare har varit vårdslös under semester- och helgperioder, vilket resulterat i oregelbunden insulintillförsel, vilket sedan resulterade i hypoglykemiepisoder. Fallresultat indikerar en kombination av dietförändringar och degludec gav nödvändig diabeteskontroll samtidigt som man säkerställde att inga hypoglykemiepisoder inträffade. Äldre diabetiker visar betydande risker för såväl kroniska som... Referenser Abdelhafiz, A. Hantering av typ 2-diabetes hos äldre.


Diabetesterapi, 4 1, 13— Prevalens av typ 2-diabetes mellitus hos äldre i en primärvårdsinrättning: En idealisk anläggning. Indian Journal of Endocrinology and Metabolism, 17 Suppl1 , S—S Behandling av typ 2-diabetes mellitus hos äldre patienter: nuvarande och nya behandlingsalternativ. Diabetesterapi, 4 2 , — Insulinterapi för typ 2-diabetes. Diabetes Care, 32 Suppl 2 , S—S Creating Diversity Elder Veterans and Health Care Services Fokus i min avhandling är mot den åldrade amerikanska befolkningen, särskilt de äldre veteranerna. Jag kommer att överväga vilken typ och kvalitet på vården de får under resten av sin ålderdom. För närvarande finns det program och hälsotjänster riktade mot den gruppen.


Jag är intresserad av tillvägagångssätten och aktiviteterna för sådana program och andra liknande program som kan behöva implementeras genom kongressöverläggningar och godkännande. Gerontologi får stor uppmärksamhet från forskare i det amerikanska rymden på grund av den stadiga lutningen av den åldrade amerikanska befolkningen. Genom utvärdering av vissa tendenser inom gruppen äldre veteraner kan ingripande åtgärder ges. Det finns också en ökande känsla av hopplöshet förknippad med... Healthcare Agency Utvärdering: Jacksonville, Florida Department of Veterans Affairs Poliklinik Idag driver Department of Veterans Affairs VA ett nationellt nätverk av sjukvårdsinrättningar, inklusive vårdcentraler, polikliniker, veterinärer och hemvister.


Slutligen, rekommendationer om hur Jacksonville VA-polikliniken kan förbättra servicen till sina veteranpatienter avslutar detta dokument. Sammanfattning av den besökta vårdmyndigheten. Jacksonvilles poliklinik är en del av en rikstäckande... Referenser Om Jacksonville VA poliklinik. Jacksonville VA poliklinik. Sigurd, B. Archives of Physical Medicine and Rehabilitation, 89 1 , Veteran Affirmative Action Affirmative Action Konceptet med positiv särbehandling har varit i rampljuset i många decennier och framför allt under president Lyndon Johnsons mandatperiod. Han höll en gång ett tal som handlade om att erbjuda alla rättvisa möjligheter att tävla i linje med de förmågor de har och med hänsyn till de nackdelar som individen har lidit.


Han citeras för att ha sagt att "Du tar inte en person som i flera år har hamnat i kedjor och befriar honom, för honom upp till startlinjen för ett lopp och sedan säger att du är fri att tävla med alla andra , och fortfarande bara tro att du har varit helt rättvis. De positiva särbehandlingsprogrammen är övervägande menade och formaterade för att bryta... Referenser Civil Right, Positiv särbehandling. html Anställa veteraner n. Kriget mot terrorismen har lett till ett utvidgat krig i Mellanöstern som började med ett U. intervention i Afghanistan, spridit sig till Irak och har stadigt uppslukat även andra stater. Återvändande veteraner från Afghanistan och Irak har lidit av posttraumatisk stressyndrom PTSD, vilket har påverkat arbetet och familjelivet för dessa veteraner Vogt et al.


Hundratusentals av samma befolkning lider av identitetsanpassning när de återvänder till det civila livet och försöker göra övergången från militära normer till civilt boende. Orazem et al. Detta dokument kommer att diskutera denna specifika befolkning, dess behov, policyer och lagar som påverkar denna befolkning, hinder för resursutnyttjande och hur sjuksköterskeyrket kan främja förändringar för att förbättra hälsovårdsresultaten för denna veteranbefolkning. Kacke et al. Studiens första syfte är att mäta nivån av tillfredsställelse förknippad med cuenten vid tidpunkten för veteaner vid en VA CLC. Aktiviteterna inkluderade en tid av övningar - från att äta till att betala.


Metodiken som användes i denna studie var den för undersökningsmetoden. Provet valdes ut från veteanpopulationen från fem av de sex stora VA CLC i sububan noosten U. Veteaner vid VA CLC är dig för "shot-tem ehabilitation, shot-tem-transition, o LTC-tjänster" och demogafiken för veteanpopulationen är 19 män för varje 1 hona. Totalt antal veteaner vid CLC var. Suvey skickades till evey vetean. Den aciala demogafiken för... referenser och tillfredsställelse bland äldre vuxna i en veteranadministration för långtidsvård. Klinisk gerontolog, veteraner som lämnar militären. Specifikt kommer det att försöka lösa några av de problem som veteraner som skrivs ut från militären står inför.


Veteraner som återvänder från kriget i Irak står inför en mängd olika problem och problem, och många av dem tas inte upp av militären. Hälso- och sjukvård är ett viktigt problem, många veteraner som kommer hem upptäcker att om de behöver hälsovård är Veterans Administration VA-sjukhus så trånga att de inte kan få behandling på veckor eller månader. Men förmodligen är det största problemet för återvändande veterinärer att anpassa sig till det civila livet, och allt vad det innebär, från att hantera familj och vänner till stressen i deras jobb. Många återvändande veterinärer kommer inte att erkänna att de kan behöva mentalvårdsrådgivning, och om de erkänner det kanske de inte kan hitta det. Problemen med återvändande veteraner är många, och tills vi lär oss hur man löser...


Referenser Anonym. Mardröm 1. Författare inte tillgänglig. Omjustering, återanslutning efter driftsättning. htm 24 nov. Redaktörer 23 okt. Att hantera traumatiska stressreaktioner. Detta är viktigt eftersom det återspeglar de vissa svårigheter som regeringen har att stimulera anställningen av veteraner i en arbetslinje som de själva väljer. Annan statistik nämner att inte bara ett stort antal veteraner har ett funktionshinder relaterat till sin position utan snarare det faktum att de är en del av ett system som har en arbetslöshetsgrad som är för hög för USA. Mer exakt, "I , arbetslösheten bland veteraner som tjänstgjorde i U. Försvarsmakten sedan september var 6. Det rapporterade arbetsministeriet i dag. Arbetslösheten för veteraner från alla epoker var sammantaget 3. Bibliografi Adams, K.


htm arbetsministeriet. Överbefälhavaren för de kanadensiska styrkorna har förklarat att landet bör anstränga sig mer för att behandla förekomsten av posttraumatisk stressyndrom och självmord bland soldater. På bara en vecka var det fyra kanadensiska militära självmord Fekete, dessa soldater fortsatte med att begå självmord efter att ha återvänt från kriget. Det är känt att hundratals och tusentals män och kvinnor har förlorat sina liv i många strider hittills. Att lida även efter kriget är över och att inte kunna ta över sina nerver är bara hemskt. Länder som Kanada och U. är ganska oroade över den ökande andelen PTSD bland veteraner.


Denna händelse visar att PTSD bland veteraner är ett allvarligt problem och börjar bli ganska vanligt. Vad är posttraumatiskt stressyndrom? Posttraumatiskt stressyndrom PTSD är ett tillstånd som utvecklas efter att en person upplever en eller flera traumatiska händelser. PTSD är... Referenser: Douglas, J. Fysisk misshandel i barndomen och stridsrelaterad posttraumatisk stressyndrom hos Vietnamveteraner. Psykiatri, -- Fekete, J. Militärens "styva överläpp"-attityd över PTSD måste upphöra, säger generalguvernör David Johnston. Kardiner, A. Krigets traumatiska neuroser.. Psychosomat Med Mono, 11 Hemlöshet bland veteraner Bland de sociala problem som kontinuerligt har stört successiva regeringar genom åren. Problemet förvärras ytterligare med att veteranerna erbjöd sin bästa plikt till landet när behovet var som störst.


Allt eftersom åren går, när USA engagerar sig i ytterligare ett krig, fortsätter veteranerna att öka och utsikterna för att ha fler veteraner kommer att fortsätta öka. Ökningen är astronomisk för de hemlösa veteranerna. Institutionen för hemlösa veteraner, Det uppskattas att 1. Att arbeta med U. Department of Veteran's Affairs för att definiera framtida tillväxtplaner - Detta är också avgörande eftersom fler och fler patienter åldras och kräver specialiserade tjänster. NMVHCS måste fortsätta att arbeta med Department of Veteran's Affairs för att planera för och svara på behoven hos den åldrande veteranens befolkning.


Department of Veteran's Affairs, deras ekonomiska behov budgeteras som en del av den federala myndigheten. Primära konkurrenter Eftersom NMVHCS garanteras av U. Regeringen och inte specifikt konkurrerar med privat sjukvård, finns det inga andra primära konkurrenter i regionen ur ett statligt perspektiv. Det finns dock konkurrens om federala medel med andra myndigheter i hela regionen. När det gäller sjukvården får dock veteranerna i regionen kraftigt sänkta priser och har i vissa fall gratis sjukvård under hela livet,...


De döda var de som blev ihågkomna och martyrerade i söder, och de överlevande var tvungna att göra just det - överleva. Nordliga soldater fick så småningom någon form av pension som en belöning för sin tapperhet, men södern var i oordning och sydliga soldater fick verkligen ingenting för sin tapperhet. Reaktionerna på detta var svåra att läsa, eftersom många soldater vände sig till droger, alkohol, våld och många led av psykiska problem. Detta är ett område som inte ofta utforskas, och det gjorde den här boken mer intressant. Det hade varit trevligt om redaktörerna hade tagit med ännu fler uppsatser och utvärderingar i det här avsnittet av boken, för det var definitivt det mest befallande av alla avsnitt.


Det här var en svår bok att läsa, eftersom de essäer som redaktören valde var extremt akademiska och några var väldigt torra, så det gjorde det svårare att... Referenser Barton, Michael och Logue, Larry M. The Civil War Veteran: A Historical Reader. New York: New York University Press, Men andra blev karriärsoldater, som Sergeant Major Edgar Huff. Ytterligare andra kände en känsla av energi och syfte i Vietnam, och en av dem, Manny Holloman minns till och med sina dagar som soldat med glädje och saknar sitt liv i Vietnam. Manny lärde sig till och med vietnamesiska och gifte sig med en vietnamesisk kvinna, även om han tvingades lämna henne bakom sig efter att amerikanerna lämnade Vietnam. det faktum att så få vita var villiga att tjänstgöra i de väpnade styrkorna, och så många fler afroamerikaner tjänade i oproportionerligt antal har en oavsiktligt positiv effekt - fler afroamerikaner steg till högre grader i tjänsten, liksom blev politiskt mobiliserade för sina medveteraner när de återvände hem, till exempel en veteran som blev aktiv i veteranernas rättighetsrörelse efter...


Bokens räckvidd spänner över värvade män, underofficerare och underofficerare, soldater, sjömän, flygare och marinsoldater som tjänstgjorde mellan åren av Även om vissa män kände sig mer patriotiska över sin tjänst än andra, understryker de flesta av deras erfarenheter det faktum att Vietnamkonflikten bekämpades i oproportionerligt antal av individer utan politiskt och socialt inflytande för att "slipa" utkastet, ett faktum som har blivit väl omtalat först nu. Det faktum att så få vita var villiga att tjänstgöra i de väpnade styrkorna, och så många fler afroamerikaner tjänstgjorde i oproportionerligt antal har en oavsiktligt positiv effekt - fler afroamerikaner steg till högre grader i tjänsten, liksom blev politiskt mobiliserade för sina medveteraner vid hemkomsten, till exempel en veteran som blev aktiv i veteranrättsrörelsen efter kriget.


Erfarenheten av tjänst gav många män en önskan att bli en del av något större än de själva, även om de ogillade militärens institutionaliserade rasism. Boken får sin titel, Bloods, från det namn som många afroamerikaner kallade varandra -- blodsbröder -- på grund av rasismen de möttes av vita soldater inom den amerikanska försvarsmakten. Oavsett vilken bakgrund de har, delade afroamerikaner en gemensam kamp på grund av den rasism som tillfogades dem när de gav sina liv i så stort antal för sitt land utomlands, även när de nekades sina rättigheter hemma. Denna gemensamma upplevelse av rasism och triumfen att övervinna den måste dock hedras genom att visa de unika sätten på vilket svarta män hanterade sina kamper, inte genom att reducera sina erfarenheter till en berättelse som enbart definieras av ras.


karriärer kommer många socialarbetare att stöta på individer som är veteraner från aktiv militärtjänst. Liksom andra klientpopulationer kan veteraner uppleva problem med sina dagliga levnadsbehov som kräver assistans, men dessa individer kan också uppleva ett brett spektrum av problem som är unika för tjänst i de väpnade styrkorna. Denna artikel går igenom den relevanta litteraturen för att avgöra hur nuvarande sociala arbetspolitik i USA tar upp frågor om ojämlikhet, förtryck eller social rättvisa för militärveteraner, socialarbetspersonalens förmåga att tillhandahålla sociala tjänster av hög kvalitet och etiska frågor som påverkar socialt arbetes värderingar och öva på detta område.


Slutligen en sammanfattning av forskningen... Referenser Adams, C. Miljontals gick ut i krig i Irak, Afghanistan, vilket lämnade många med livslånga ärr. McClatchy tidningar. Franklin, E. Veteranernas framväxande behov: En uppmaning till handling för socialarbetaryrket. Hälsa och socialt arbete, 34 3 , Haynes, K. Debatten. I Påverka social förändring: Socialarbetare på den politiska arenan s. De flesta påverkansgrupper kan hjälpa veteranernas familjer att förstå deras lagliga rättigheter till stödtjänster. Kongressens representanter kan ibland komma till hjälp för sina väljare som är veteraner.


Lagstiftare som lyssnar till sina väljares oro kan uppmärksamma sina medkongressledamöter och kvinnor i Washington på särskilda fall för att hjälpa till att förespråka veteran- och veteranärenden. Vissa kongressrepresentanter kan vara villiga att tjänstgöra i särskilda kommittéer som förespråkar veteranfrågor i Washington. Socialarbetare har en skyldighet att lära sig om de storskaliga organisationer som tjänar behoven hos veteraner såväl som mindre skala samhällsorganisationer. Även socialarbetare som inte är specialiserade på veteranärenden bör bli bekanta med den unika rättsliga situationen för sina klienter. Till exempel bör socialarbetare bekanta sig med de specifika medicinska, sociala, yrkesmässiga och psykiatriska behoven som veteraner har, särskilt de veteraner som...


Nuvarande politik Obama-administrationen hade lovat att få ett slut på veteranhemlöshet, ett intressant löfte med tanke på de myriader av komplexa orsaker till varför människor blir hemlösa. Men de kunde göra framsteg mot det målet. Detta var resultatet av ett antal olika tillvägagångssätt som belyser hur politiken hanteras på detta område. VA citerar tre komponenter i sin plan: att bedriva uppsökande verksamhet för att söka upp veteraner i nöd; koppla samman hemlösa och riskfyllda veteraner med boendelösningar; och samarbetar med olika statliga myndigheter, arbetsgivare, bostäder... Oavsett om det är fattigdom, misshandel eller försummelse av barn eller människor som är hemlösa eller på annat sätt desperata, verkar det som om det inte finns någon brist på människor i stort behov av hjälp.


En framträdande delmängd av den hemlösa befolkningen som just nämnts är de hemlösa som är veteraner från USA:s väpnade styrkor. Som man kan förvänta sig har Veterans Affairs VA Administration ett program som är specifikt avsett att ta itu med problemet med många veteraner som är hemlösa. Även om det kanske inte är populärt att säga, är lösningen på detta sociala problem inte så lätt som man kan förvänta sig eftersom det bara finns så mycket pengar, resurser och alternativ som finns. Analys De utmaningar som VA eller någon annan står inför kommer att ha när det... Denna alarmerande trend beror till stor del på de symtom som många människor lider av efter att ha upplevt traumatiska episoder i sina liv. Utgående från kraftkällorna uppräknade av Mason, Gardner, Hopkins Outlaw och O'Grady. Detta tillstånd diagnostiseras mestadels av de som erkänns som veteraner.


Har du till exempel någonsin haft […]. Opioidkrisen har blivit en av vår tids mest överväldigande och relevanta frågor. Det uppskattas att nationellt, nittioen amerikanska dödsfall per dag, under de senaste femton åren, beror på opioider Centers for Disease Control [CDC], i vår delstat Syd […]. Veteraner har offrat så mycket för vårt land genom att kämpa för att behålla vår frihet och rättigheter. Av denna anledning bör regeringen göra något åt ​​veteranernas fattigdomsgrad. Veteraner har resurser som de skulle kunna använda men resurserna når inte alltid ut till de behövande veteranerna.


Andelen hemlösa veteraner är […]. Irak hade en stor del i krig och PTSD. Irak är ett land i sydvästra Asien. Den har en liten gräns mot Persiska viken. Varje dag vaknar människor, lever sina liv, går och lägger sig och gör sedan om allt igen. Allt detta beror på friheten. Det finns många olika psykiska störningar som beskrivs i boken av betydelse för mentalvårdsläkare, inklusive PTSD. Hur individer känner, tänker och beter sig är det som driver fram olika perspektiv. Från att undersöka stridsveteraner som lider av PTSD fann jag likheter och skillnader mellan de olika psykologiska perspektiven som fokuserades på. Inledning Det är ingen överraskning att traumatiska händelser kan påverka en individ negativt, men många förstår inte fullt ut några av konsekvenserna som kan följa dem.


Även om vissa händelser kan inträffa plötsligt och inträffa kort, kan efterdyningarna ofta vara förödande och i vissa fall orsaka att symtomen fördröjer eller dröjer sig kvar. DSM-IV-TR klassificerar […]. Militärtjänsten är behäftad med enorma utmaningar eftersom officerarna måste kontrollera eller undvika sina känslor och bara koncentrera sig på överlevnadstaktiken i krig. Detta tar ut sin rätt på officerarna som måste utveckla de bästa metoderna för att utveckla bättre metoder för att balansera dessa känslor när de kommer tillbaka efter att ha avslutat sina […]. När du tittar på min farfar vid första anblicken kanske du tror att han bara är en vanlig farfar. Min morfar är dock så mycket mer inombords. Inledning Vietnamkriget var en utmanande händelse som förändrade hur USA:s befolkning såg på och konceptualiserade krigföring.


Detta var en fråga som direkt visade krigets föränderliga natur, eftersom tusentals unga amerikaner fraktades till ett främmande land genom utkastprocessen under skyldigheten att tjäna sina […]. Uppsatsexempel. Uppsatsämnen. Mest populära uppsatsämnen om veteraner utarbetade av våra experter:. The Capital Budget The Capital Budget Introduktion Veterans Health Administration VHA är det största integrerade hälsovårdssystemet i USA och tillhandahåller vård inom den offentliga sektorn för hederligt utskrivna veteraner från U.S.A. Största politiska debattfrågor En av vår tids största politiska debattfrågor är kanske frågan om vapenkontroll.


Social rättvisa mot krigsveteraner Psykisk hälsa är ett stort hälsoproblem som det militära samhället står inför. Veteraner och posttraumatiskt stressyndrom Psykisk hälsa är en nivå av psykiskt välbefinnande eller frånvaro av psykisk sjukdom. A Veterans Day Vid den elfte timmen av den elfte dagen i den elfte månaden tystnade vapen i Europa och över hela världen. Varför behöver vi stödja veteraner? Veteraner och självmord Självmord är något som få vill prata om, men det finns ingen bättre tid än nu att öka dialogen på alla möjliga sätt.


En evig kamp av veteraner I genomsnitt 22 U. Hemlösa veteraner Människor går i krig och vissa kommer hem och vissa kommer inte hem, men de som kommer tillbaka är inte alltid desamma. Hur djur hjälper till med psykologisk helande? Behandling av stridsveteraner Det är mycket olyckligt att många män och kvinnor som tjänar strid i militären kommer hem med en stressyndrom. Opioidkris hos veteraner Opioidkrisen har blivit en av vår tids mest överväldigande och relevanta frågor. Varför ska vi hjälpa veteraner? Hur kan vi förstå Irakkriget? Förstå om Ptsd Varje dag vaknar människor, lever sina liv, går och lägger sig och gör sedan om allt igen.


Olika psykiska störningar Det finns många olika psykiska störningar som beskrivs i boken av betydelse för mentalvårdsläkare, inklusive PTSD. Att traumatiska händelser Inledning Det är ingen överraskning att traumatiska händelser kan påverka en individ negativt, men många förstår inte fullt ut några av konsekvenserna som kan följa dem. Utmaningar som veteraner ställs inför efter att ha avslutat sin period i militärtjänsten är behäftad med massiva utmaningar eftersom officerarna måste kontrollera eller undvika sina känslor och bara koncentrera sig på överlevnadstaktiken i krig. Vietnamkrigsveteran i min familj När du tittar på min farfar vid första anblicken kanske du tror att han bara är en vanlig farfar. Vietnamkrigets böcker och dikter Diskussion Inledning Vietnamkriget var en utmanande händelse som förändrade hur USA:s befolkning såg på och konceptualiserade krigföring.


Hittade inte papperet du letade efter? Vilket ämne som helst.

No comments:

Post a Comment